Welke Jaguar of Land Rover u ook koopt, hij is ten allen tijde zo springlevend als op de dag waarop hij werd gemaakt.

Wij bieden u de meest betrouwbare en kwalitatieve voertuigen, net zoals onze nieuwe wagens maar tegen een aanzienlijk lagere prijs.

Approved garandeert u dat onze Land Rovers in staat zijn het hoofd te bieden aan alle uitzonderlijke offroad-uitdagingen zoals ook onze Jaguar’s hun wegprestaties blijven waarmaken, ook al bent u niet de eerste.

De oorsprong van het voertuig wordt gecontroleerd om te garanderen dat het om een authentieke wagen gaat met een gekende historiek. Het voertuig krijgt een uitgebreide inspectie van 165 punten zijnde: het interieur, de bodyframe, de technische aspecten en een wegentest. De inspectie wordt uitgevoerd door gekwalificeerde en erkende technici.  Doordat wij het volste vertrouwen hebben in de historie  en de afkomst van onze voertuigen, geven wij u twee jaar hoogwaardige garantie en twee jaar pechverhelping.

Onze gecertificeerde voertuigen zijn maximaal 4,5 jaar oud en hebben maar liefst 165 tests doorstaan. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze Approved cars, krijgt u tot en met 31 oktober 2017 maar liefst 4 jaar garantie. U geniet van dezelfde uitgebreide dekking als voor nieuwe wagens, inclusief een uitgebreide 24/7 pechverhelping. Of u nu autopech heeft, een ongeval of een lekke band; u geraakt 4 jaar lang probleemloos thuis.

Approved
Approved

APPROVED kort samengevat:

24 maanden Assistance
165 gecontroleerde inspectiepunten
Reconditionering door getrainde technici
Originele onderdelen
Gecontroleerde historie en herkomst
Uitgevoerde rijtest door getrainde technici
Onmiddellijk beschikbaar (+-2weken)
De auto wordt geauthenticeerd, verjongd en herboren.

Ontdek ons gamma gebruikte wagens
Bent u benieuwd naar ons aanbod tweedehandsauto’s van Jaguar of Land Rover? Breng dan een bezoek aan onze showrooms in de regio Antwerpen of Limburg. U vindt ons in Wilrijk, Merksem en Hasselt. Al onze Jaguar Approved en Land Rover Approved auto’s zijn in perfecte staat.