Maak kennis met de Jaguar I-Pace!

Metropool jaguar ipace electric cars antwerpen f3
Metropool jaguar ipace electric cars antwerpen f2

I-PACE CONCEPT

I‑PACE Concept is een elektrische wagen die opwindende Jaguar prestaties biedt. Onze eerste elektrische wagen, verkrijgbaar vanaf de tweede helft van 2018, levert een direct koppel van 700 Nm, een vermogen van 400 pk en accelereert van 0-100 km/h in circa 4 seconden. De combinatie van technologie van de volgende generatie en toekomstgericht ontwerp levert een rijbeleving zonder emissies uit de wagen op, en toch blijft het onmiskenbaar een Jaguar.

Metropool jaguar ipace electric cars antwerpen f1

GEWAAGD EXTERIEUR

Door zijn spectaculaire proporties, mogelijk gemaakt door de elektrische technologie, wordt met de I‑PACE Concept een nieuw tijdperk ingeluid in de evolutie van het unieke design-DNA van Jaguar.

VERKRIJGBAAR VANAF DE TWEEDE HELFT VAN 2018

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws totdat de I‑PACE eind 2017 definitief wordt onthuld.

Wilt u een van de eerste bezitters van een I‑PACE zijn wanneer deze in de tweede helft van 2018 op de markt komt? Laat het ons weten door bovenstaand formulier in te vullen en wij nemen asap contact met u op!

Metropool jaguar ipace electric cars antwerpen f10
Metropool jaguar ipace electric cars antwerpen f9
Metropool jaguar ipace electric cars antwerpen f5
Metropool jaguar ipace electric cars antwerpen f8
Metropool jaguar ipace electric cars antwerpen f6
Metropool jaguar ipace electric cars antwerpen f7

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op om te bespreken hoe u een van de eersten kunt zijn die in bezit komt van het productiemodel I-PACE wanneer die in de tweede helft van 2018 arriveert.

Ook houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws en alle evenementen en ontvangt u exclusieve uitnodigingen wanneer de lancering nadert.