Metropool, met vestigingen in Wilrijk en Schoten weet de topmerken Jaguar en Land Rover als geen ander in de markt te zetten. Maar Metropool wil veel meer zijn en  vooral een zeer persoonlijke kaart uitspelen. Het familiegevoel moet voorop staan.

Jaguar Land Rover Metropool maakt deel uit van de AMB Holding die tot de top vijf van de grootste autoretailgroepen in België behoort. Bij AMB vinden we tevens merken terug als BMW, Mini, Renault, Dacia, Mazda en Infiniti. Dit jaar stevent de groep van eigenaar Jan Adriaenssens af op een omzet van zo’n 328 miljoen euro, oftewel een verdubbeling tegenover 2006 en een verveertigvoudiging in vergelijking met de start in 1992.

Op zich dus bijzonder impressionante cijfers die worden voorgelegd. Minstens even indrukwekkend is de enorme opmars die Land Rover de afgelopen jaren genoot met topmodellen als de Range Rover Evoque en de Discovery Sport. Jaguar zorgde voor een immense inhaalbeweging na de lancering van de “meer toegankelijke” modellen zoals de Jaguar XE, XF en de F-Pace. De groep draagt al geruime tijd het ISO Certificaat, dé kwaliteitsnorm bij grote bedrijven. Hoe dan ook zijn cijfers, prestaties, labels en kwaliteits-en stijlgaranties lang niet voldoende meer. Zeker niet in deze digitale tijden.

Zowat alles in de wereld is door de digitalisering zeer onpersoonlijk geworden. Zelfs de keuze van een wagen; particulier of fleet. Daar willen wij voortaan het onderscheid maken. Door onze warme en professionele service komen de mensen hier echt thuis. Het gaat niet om de beste, de knapste of grootste te zijn. Onze klanten moeten zich in onze concessies gewoon thuis voelen. Hoe? Door een vakkundige en persoonlijke service aan te bieden. Door de klant bijvoorbeeld thuis af te zetten als zijn wagen op onderhoud gaat of binnen moet voor een herstelling. Alles is hier onder één warm dak terug te vinden. Van een uitgebreid woordje uitleg met een lekkere kop koffie tot zorgvuldig carrosseriewerk, duidelijke verzekeringen en een transparante financiering. Kortom; een ALL IN-service waar niemand nog zomaar een nummer is.

Die vernieuwde visie en missie trachten we vanuit het hart van Metropool uit te rollen. Wij streven naar tevreden klanten die samen met ons één Jaguar Land Rover familie vormen.