New Range Rover Velar: de avant-garde Range Rover!

Met trots stellen we u de New Range Rover Velar voor. Deze luxueus uitgevoerde Range Rover heeft alles in zijn mars om de verwachtingen van de meest veeleisende SUV-liefhebber te overstijgen. Hij komt tussen de Range Rover Evoque en Range Rover Sport en ontleent zijn naam aan het prototype van de eerste Range Rover dat dateert uit 1969.

De New Range Rover Velar heeft duidelijk DNA van Range Rover, maar zet tegelijk een nieuwe standaard op het gebied van design en technologie. Hij is ontwikkeld met een bijna obsessieve aandacht voor elk detail. Elegante eenvoud, minimalistisch design en baanbrekende technologieën kenmerken deze luxueuze SUV. Hij geeft een nieuwe dimensie van glamour, elegantie en moderniteit aan het merk.

We zijn ervan overtuigd dat u even enthousiast zal zijn over deze nieuwe Range Rover als wij.
Samen geven we de New Range Rover Velar een mooie toekomst!

BAANBREKEND DESIGN

Het design van de New Range Rover Velar is revolutionair. De elegante flanken en toonaangevende standaard details, zoals de uitklapbare portiergrepen en geïntegreerde achterspoiler, dragen allemaal bij aan verbetering van de aërodynamische efficiency. De met warmfoliedruk veredelde grille geeft het front van de auto een onmiskenbare uitstraling. Ook de ranke LED-koplampen en LED-achterlichten behoren tot de standaarduitrusting. Als optie zijn Matrix LED- en Matrix-Laser LED-koplampen beschikbaar.

UNIEKE INTERIEURAMBIANCE

Het interieur van de Range Rover Velar is een oase van rust. Windgeruis en weggeluid worden tot een minimum beperkt door het gebruik van een aërodynamische bodemplaat en akoestisch gelaagd glas voor voorruit en voorportierruiten. Vanaf de S of R-Dynamic S kunnen achterpassagiers genieten van zitplaatsen met verstelbare rugleuning en van optionele 4-zone climate control en twee optionele 8″ Rear Seat Entertainment-schermen.

INTELLIGENTE VEELZIJDIGHEID

De hoofdruimte van 970 mm en knieruimte van 945 mm voor achterpassagiers in de New Range Rover Velar zorgen samen met een bagageruimte van maar liefst 673 liter* voor absoluut reiscomfort. Met de elektronisch gestuurde luchtvering** (optie) is de functie Automatic Access Height mogelijk, waarmee instappen nog gemakkelijker wordt. De handsfree elektrische achterklepbediening (optie) maakt inladen van bagage gemakkelijker door de achterklep te openen zonder dat u uw handen hoeft te gebruiken.

MOTOREN

Van kracht en puur rijplezier tot laag brandstofverbruik en verfijning, zijn er verschillende motoren beschikbaar voor de Range Rover Velar. Elk van deze motoren is geoptimaliseerd voor specifieke kenmerken, zodat ze samen voldoen aan verschillende prestatiewensen. Alle motoren zijn uitgerust met Stop/Start-technologie* en Smart Regenerative Charging, dat de accu oplaadt wanneer de bestuurder gas terugneemt of afremt. Zo wordt kinetische bewegingsenergie teruggewonnen en brandstof bespaard, met name in stadsverkeer. Ingenium-technologie vormt de basis voor alle viercilindermotoren in het Range Rover Velar programma. Deze motoren zijn volledig van aluminium en hebben een geringe inwendige wrijving. Ze beschikken over een stijf motorblok en twee balansassen ten behoeve van lage trillingsniveaus, wat in de praktijk voor zeer soepele prestaties zorgt.

Alle diesel- en benzinemotoren in de Range Rover Velar worden gecombineerd met een achttraps automatische transmissie. Met acht nauw gespatieerde overbrengingsverhoudingen zorgt de transmissie ervoor dat u altijd de optimale versnelling gebruikt, waardoor het brandstofverbruik en de acceleratie worden geoptimaliseerd. Het schakelen verloopt nagenoeg onmerkbaar en het schakelprogramma wordt op intelligente wijze aangepast aan uw rijstijl.

Range Rover Velar Antwerpen Metropool
Range Rover Velar Antwerpen Metropool
Range Rover Velar Antwerpen Metropool
Range Rover Velar Antwerpen Metropool
Range Rover Velar

NEW RANGE ROVER VELAR - HOUD MIJ OP DE HOOGTE

100

Click here to add your own text